Accessoires

Badgehouders

De meeste plastic kaarten bewaren we in onze portemonnee. Als we naar een bedrijf gaan of een beurs bezoeken, dan moeten ze vaak zichtbaar gedragen worden. Zonder een goede badgehouder is dat lastig. Dat moet dan wel een badgehouder zijn die is ontworpen voor de plaats waar hij wordt gebruikt. In een chemische fabriek worden andere eisen gesteld aan de badgehouder dan op een beursvloer.

De goede badgehouder beschermt uw RFID kaart tegen skimmen. Of houdt uw handen vrij tijdens een bezoek aan een beurs. Voor elke situatie bestaan andere badgehouders

  • Open variant. Voor op kantoor en in zorginstellingen.
  • Gesloten badgehouder. Voor optimale bescherming tegen vuil en vet.
  • Afsluitbaar. Meerdere kaarten? Die passen in deze houder.
  • Shielded badgehouder. U wilt uw gegevens in RFID-kaarten beschermen.

Cardsfactory.nl weet welke badgehouder u nodig heeft. De juiste badgehouder verlengt de levensduur van een plastic kaart, ID-kaart, bankpas of lidmaatschapskaart. Maak daarom een verantwoorde keuze en koop niet ‘zomaar’ een stukje plastic.

Direct een offerte

badgehouders

Lanyards

Onze lanyards kunnen op maat gemaakt worden. Gepersonaliseerd, professioneel en met een duurzame uitstraling. Het badgekoord krijgt je eigen logo of slogan en is een leuk relatiegeschenk of giveaway tijdens een congres of ander evenement. Met een musketonhaak, karabijnhaak of no-twisthaak, een krokodillenbek of jojo, gemaakt van microweave, bamboe of antibacterieel koord, ook een badgekoord kun je kopen in allerlei varianten. Allemaal direct uit voorraad leverbaar!

lanyards