Fulfilment

Mailservice

Onze mailservice (TMS) verzorgt al bijna 20 jaar directmail campagnes voor diverse bedrijven en organisaties. Het bedrijf is onderdeel van TAPES Amsterdam BV en is in de loop der jaren uitgegroeid van een extra service binnen de productgroep tot een zelfstandig opererende afdeling.
Vanuit Amsterdam zijn wij in staat orders van grote en kleine omvang snel en kostenefficiënt te verwerken. TMS is een klantgerichte organisatie met een vast team mensen dat het als een uitdaging ziet de meest uiteenlopende opdrachten perfect uit te voeren. En waarbij mee denken gewoon vanzelfsprekend is. Daarnaast maken wij gebruik van een grote groep vaste en gekwalificeerde oproepkrachten waardoor we snel en flexibel kunnen opereren. Naast een accountmanager
 heeft elke klant bij TMS Mailservice een aantal vaste orderbegeleiders. Zo bent u te allen tijde verzekerd van
 een flexibele, snelle en betrouwbare uitvoering van uw opdrachten. Niet voor niets wordt TMS al jaar en dag door gerenommeerde bedrijven en organisaties ingeschakeld.

Direct een offerte

Fulfilment

Als u een plastic card of lidmaatschapskaart ontvangt zit hij in veel gevallen op een brief geplakt. Is het een verzekeringspas dan kan het zijn dat er meerdere kaartjes op een brief zitten. U gaat ervan uit dat de gegevens van de cards en de brief kloppen. Natuurlijk wilt u dit ook als het uw cardmailing is! U moet er niet aan denken dat uw klanten de verkeerde kaart ontvangen. Neem daarom een specialist in de arm en vermijd problemen achteraf. Cardsfactory regelt het fulfilment en verzorgt de productie.

Hoe werkt het?

Er zijn twee manieren om een plastic card op een brief te plakken. De meest eenvoudige is met de hand. Een nauwkeurig werkje! Vooral geschikt voor niet al te grote oplagen. Wordt de oplage groter dan zal al snel de capaciteit tekort schieten. Dan kiezen we voor inline verwerking. Bij inline verwerking wordt de gepersonaliseerde kaart automatische op een brief geplakt. In veel gevallen de meest efficiënte en prijsbewuste optie. De plastic cards worden ‘gematched’ met de vooraf geprinte brieven aan de hand van de magneetstrip, RFID-chip of barcode.

Fulfilment