giftcard maken

Zelf uw giftcard maken

Wilt u graag namens uw bedrijf een tegoedbon maken? Of zoekt u een gepersonaliseerd cadeau voor een groep vrienden? In beide situaties biedt een giftcard uitkomst.

Voorzien van de juiste verpakking is de giftcard een ideaal geschenk, dat bijna altijd in de smaak valt. Wij kunnen de giftcard niet alleen bedrukken, maar ook feestelijk verpakken. Bovendien bent u ook welkom voor kleine oplages (minimaal 10 stuks). Ideaal als u eenmalig een aantal giftcards nodig heeft!

Onze giftcards sluiten naadloos aan bij diverse giftcard systemen. Heeft u al een bestaand systeem? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Duurzame giftcard laten maken

Wist u al dat wij ‘groene passen’ leveren? Dat zijn pasjes die worden gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, zoals hout, aardappelzetmeel of biologisch afbreekbare kunststof. Er zijn steeds meer bedrijven die hun plastic giftcards verwisselen voor een houten variant, zoals een pas van berkenhout. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens origineel! Want een houten giftcard ziet er hartstikke mooi een exclusief uit.

Giftcard verpakkingen: de kers op de taart

Zoals het Engelse woord ‘gift’ al aangeeft, is een giftcard een cadeautje. En cadeautjes hoor je uit te pakken, nietwaar? Daarom is een giftcard pas echt compleet met een bijpassende verpakking, eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap. Zo wordt de giftcard nóg leuker om te geven en te krijgen. Heeft u een eigen winkel? Wellicht heeft u baat bij onze toonbankdisplays. Zo brengt u de giftcards eenvoudig onder de aandacht.

Uw giftcard verpakking zelf personaliseren

Onze service kenmerkt zich door kwaliteit op maat. Dat geldt ook voor onze verpakkingen, die u naar eigen inzicht mag ontwerpen. Komt u er niet uit? Onze designer denkt graag met u mee. Want laten we eerlijk zijn: zo’n verpakking ontwerpt u niet iedere dag. Met onderstaande suggesties kunt u alvast wat inspiratie opdoen:

  • Verpakking in uw huisstijl, met uw logo
  • Leeg veld voor de naam van ontvanger en/of persoonlijke boodschap
  • Korte uitleg over de voorwaarden van de giftcard
  • Persoonlijke tekst en afbeeldingen

Direct een offerte

Card mapfile klein