Groene pas

Groene pas van milieuvriendelijk materiaal

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij een groene pas kunnen leveren die een positieve bijdrage kan leveren aan het milieu.

Deze vraag is relevant omdat steeds vaker ondernemers de overstap maken van papieren cadeaubonnen naar plastic cadeaukaarten. Mede hierdoor blijven wij kijken naar de mogelijkheden die de fabrikanten ons bieden en wat de nieuwe ontwikkelingen zijn op dit gebied.

Kunststof kaarten geproduceerd van biologisch afbreekbare materialen, maar ook kaarten gemaakt van aardappelzetmeel en hout kunnen wij leveren. De door ons geleverde milieu vriendelijke groene passen worden bedrukt volgens het droog-offset principe. Deze volledig watervrije druktechniek zorgt er voor dat er geen schadelijke oplosmiddelen in het milieu terecht kunnen komen.

Houten cadeaukaart

Deze kaarten zijn de groenste passen die we kunnen leveren, gemaakt van het hout van een berk uit de gecertificeerde duurzaam beheerde bossen van Scandinavië. Voor de productie van deze groene pas is dertig procent minder energie nodig dan die van een vergelijkbare pas geproduceerd in PVC. Deze pas is net zo duurzaam en betrouwbaar als een standaard PVC pas daarnaast zal de overstap naar deze pas gegarandeerd probleemloos verlopen. Door de natuurlijke uitstraling is dit een mooie marketing tool als u met uw bedrijf een bijdrage wil leveren aan een duurzaam milieu.

De houten kaart kan bedrukt worden en eventueel worden voorzien van barcode, handtekeningstrook, kras laag of een magneetstrip.

Direct een offerte

Groene pas van milieuvriendelijk materiaal is alternatief voor PVC card