Klantenkaart

Redenen om een klantenkaart te maken

Voor veel bedrijven is de klantenkaart een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Geldt dat ook voor uw bedrijf? Hieronder leest u waarom het handig kan zijn om een klantenkaart te laten maken:

  • De klantenkaart is een waardevolle toevoeging aan uw CRM-systeem
  • Met een klantenkaart kunt u terugkerende klanten bedanken
  • Klantenkaarten lenen zich uitstekend voor loyaliteitsprogramma’s
  • Onze klantenkaarten kunnen gekoppeld worden aan diverse loyaliteitssystemen. Vraag naar de mogelijkheden!

Klantenkaarten met loyaliteitsprogramma

Onze service gaat verder dan het ontwerpen en maken van de klantenkaart. Samen met onze partners ontwikkelen wij op maat gemaakte loyaliteitsprogramma’s die we kunnen koppelen aan uw klantenkaart. Hierdoor kunt u klanten op een persoonlijke wijze beter leren kennen. Bovendien kan een klantenkaart het koopgedrag stimuleren. Benieuwd wat een dergelijke kaart uw bedrijf kan opleveren? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Kortingspasjes laten maken

Plastic cards worden niet alleen gebruikt als klantenkaart, maar ook als kortingspas. Door kortingspassen weg te geven, stimuleert u de toekomstige verkoop. Maar waarom zou u kiezen voor een plastic kortingskaart?

Veel mensen vinden het speciaal om een ‘echt pasje’ te ontvangen, in plaats van een digitale code of een papieren kortingskaart. Dus met een plastic kortingspas zijn mensen eerder geneigd om daadwerkelijk een product of dienst bij uw bedrijf aan te schaffen.

Plastic pas als ledenpas

Onze plastic passen worden veel gebruikt als ledenpasjes. Dat komt omdat u de pas eindeloos kunt personaliseren, eventueel zelfs met naam en toenaam van de leden. Daarnaast gaan de pasjes lang mee en vertonen ze nauwelijks slijtage. Ook passen de plastic cards perfect in de gemiddelde portemonnee, dus de leden kunnen de pas altijd bij zich dragen. Bent u een duurzaam bedrijf en wilt u het gebruik van plastic zoveel mogelijk vermijden? Geen enkel probleem. Wij kunnen als alternatief houten membercards voor u maken.

Direct een offerte