Loyaliteitsprogramma

Cadeaukaart systemen en loyaliteitsprogramma’s

Met een loyaliteitsprogramma en cadeaukaartsysteem van Cardsfactory heeft u een programma dat gericht is op uw ondernemingsdoelstellingen. Voor het aanbieden van een loyaliteitsprogramma of cadeaukaartsysteem, bespreken we eerst wat relevant en echt noodzakelijk is voor u. Zo heeft u een programma voor minimale kosten, met maximaal effect. Samen met DataMatch zijn wij al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van klantenbinding. Het is ook niet zomaar dat wij met merken als Louwman, DA, Jack’s Casino, Purdey, Medipoint en de Foodhallen Amsterdam werken.

Loyaliteitsprogramma

Met een loyaliteitsprogramma kunt u uw klanten leren kennen en uw klanten persoonlijk benaderen. Door uw klanten te kennen, kunt u het maximale uit uw klantenrelaties halen. Als we de statistieken erbij halen, zijn loyaliteitsprogramma’s een weloverwogen investering:
“Een loyaliteitsprogramma…”

  • Zorgt na gelang voor een stijging in het gemiddelde bestedingsbedrag van 25%.
  • Zorgt na gelang voor een toename in de aankoopfrequentie van 20%.
  • Bespaart 10 tot 20% op het huidige marketingbudget.
  • Wordt door gemiddeld 70% van het aantal klanten gebruikt.

Kortom, een loyaliteitsprogramma is de moeite waard. Vraag informatie aan.

 

Cadeaukaart

Met het cadeaukaartsysteem van DataMatch was het nog nooit zo makkelijk om cadeaukaarten te verkopen. De traditionele cadeaubon is inmiddels verleden tijd en dus is het tijd om verder te kijken.
Niet langer hoeft u pasjes in de winkel te hangen met een vooraf bepaalde waarde. Binnen drie stappen is de cadeaukaart geactiveerd en opgeladen en kan de ontvanger deze in delen verzilveren.

  1. De klant rekent een cadeaubon af met een bedrag naar keuze.
  2. De kaart wordt gescanned en opgewaardeerd.
  3. De klant geeft het cadeau aan de ontvanger!

De cadeaukaart kunt u zo persoonlijk maken als dat u zelf wilt! Wilt u meer weten vraag dan informatie aan.

Zowel het loyaliteitsprogramma en het cadeaukaartsysteem kunnen gekoppeld worden aan een kassasysteem of los van de kassa draaien op een iPad/iPhone of PC/tablet.

loyalteitsprogramma