Pasjes maken

Pasjes maken: altijd een goed idee

Heel veel bedrijven laten pasjes maken. Vaak volledig gepersonaliseerd wat betreft de opdruk, oplage en technische specificaties. Zit u er ook aan te denken om pasjes te laten maken? Groot gelijk, ze komen namelijk in een heleboel verschillende situaties van pas:

  • Klantenkaart: ideale manier om klanten aan je te binden
  • Cadeaukaart: een geschenk dat altijd in de smaak valt
  • Ledenpas: handige manier om leden te identificeren
  • Creditcard: een gepersonaliseerd betaalmiddel
  • Visitekaartje: veel origineler dan een papieren kaartje
  • Kortingspas: opvallende manier om korting aan te bieden

Pasjes van verschillende materialen

Plastic pasjes worden vaak besteld. Wij bieden twee verschillende materialen aan, namelijk PVC en ABS. PVC-pasjes bestaan uit meerdere lagen plastic en kunnen daardoor variëren in dikte. ABS-pasjes daarentegen bestaan uit één laag en zijn vormvast. Daarnaast maken wij duurzame pasjes. Bijvoorbeeld passen die gemaakt zijn van hout, biologisch afbreekbare kunststof of aardappelzetmeel. Onze watervrije druktechniek zorgt ervoor dat er geen schadelijke oplosmiddelen in het milieu belanden.

Laat uw passen volledig personaliseren

Doordat wij een onafhankelijk bedrijf zijn, kunnen we heel flexibel opereren. Hierdoor zijn wij in staat om de pasjes volledig volgens uw wensen te produceren. Weet u al wat voor pasjes u wilt laten maken? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende materialen, diktes en bedrukkingstechnieken. Bovendien kunt u de pasjes nog verder personaliseren met extra mogelijkheden, die wij in onderstaande alinea verder zullen toelichten.

Extra mogelijkheden voor uw pasjes

Wij kunnen uw pasjes voorzien van allerlei extra’s, zoals NAW-gegevens, barcodes, magneetstrippen, een handtekeningveld en nog veel meer. Bovendien kunnen wij de kaarten leveren in badgehouders of in stijlvolle cadeauverpakkingen. Wilt u de pasjes graag per brief versturen naar uw klanten? Dit arbeidsintensieve proces nemen we graag voor u uit handen. Ook is het mogelijk om de pasjes te koppelen aan een loyaliteitsprogramma of waardebon. Ontdek de eindeloze mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek!

Direct een offerte

SleevePak