Personaliseren

Personaliseren

personaliseren-cardsEr zijn veel manieren om uw plastic card onder de aandacht te brengen. De beste is de meest aansprekende: u personaliseert de plastic card met de naam van uw klant. U krijgt zeker 10% meer response dan op een anonieme kaart. Zeker als de kaart een onderdeel is van een multi-channel campagne. Uw kaart wordt dan meer dan een stukje plastic het wordt een waardevol document, die uw klant niet zo makkelijk weggooit!

Het personaliseren van een plastic kaarten kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. De meest gebruikte techniek is thermisch printen. Bij grote volumes wordt inkjet gebruikt. Rijbewijzen en andere waardevolle documenten worden met een laser gepersonaliseerd en bij creditcards wordt gekozen voor embossing.

 

  • Thermisch printen
    Voor kleine series bijzonder aantrekkelijk. De gegevens worden op het oppervlak van de plastic card aangebracht via een printlint. Deze wordt verwarmt en op die manier versmolten in de toplaag.
  • Inkjet printen
    Veel gebruikt bij cadeaukaarten en andere massaproducten. Kwalitatief minder dan thermisch printen maar veel sneller en goedkoper. Dankzij de nieuwste inkjet technologie zijn we in staat om 25.000 cards per uur te personaliseren.
  • Embossing
    Als uw card de uitstraling van een creditkaart moet krijgen is embossing uw techniek. Bij het embossen wordt de card aan de achterzijde geponst waardoor er op de voorzijde verhoogde cijfers en/of letters voelbaar zijn. Deze vorm van personaliseren komt men meestal tegen bij creditcards of ziekenhuispassen.

Direct een offerte