Plastic cards

Plastic cards

Van plastic cards wordt vandaag de dag nogal wat verwacht, niet alleen commercieel maar ook technisch. Plastic cards gemaakt bij Cardsfactory blinken uit door perfectie. Ledenpassen, RFID, kortingspassen, giftcards, met of zonder magneetstreep wat u ook nodig heeft wij kunnen het voor u produceren. Natuurlijk maken wij gebruik van de meest hoogwaardige materialen en voldoen de cards aan alle door de klant gestelde eisen zoals levensduur en kleurechtheid. Omdat wij een onafhankelijk intermediair zijn kunnen wij flexibel opereren. We kunnen de producten dusdanig laten produceren zoals u ze wenst. Met de meest uiteenlopende kenmerken zoals bijvoorbeeld een handtekeningenveld, NAW gegevens, embossing, barcode of spotvernis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bel dan met 088-2010300 en laat u door een van onze verkopers op de hoogte brengen van de mogelijkheden. Wij staan klaar om de klus te klaren.

Afmetingen en materialen van de kunststof kaarten

Standaard hebben de kaarten ronde hoeken en een afmeting van 85,60 x 53,98 x 0,76 mm . Als u de keus heeft laten vallen op een dunner kaartje dan is dit mogelijk en kunnen wij die leveren van PVC.
Bij ons heeft u de keus uit een tweetal materiaal soorten te weten PVC en ABS. PVC kaarten worden opgebouwd uit meerdere lagen die met behulp van warmte en druk op elkaar gelamineerd worden. Door deze techniek is het mogelijk om af te wijken van de standaard dikte en kunnen wij ook kaartjes leveren met een dikte van 0,6 of 0,5 mm/. De ABS kaartjes bestaan uit een laag (waardoor er geen delaminatie kan optreden) en zijn uitstekend te bedrukken, vormvast en goed te recyclen.

Direct een offerte