Verpakkingen

Verpakkingen

Wat is er nu leuker om een cadeautje te geven en te ontvangen of dit nou voor een verjaardag, jubileum of voor een examen is? Alleen daarom al is het super belangrijk om de cadeaukaart in een mooie verpakking aan te bieden. Bij Cardsfactory heeft u de keus uit een groot aantal verpakkingen. Dit kan een standaard oplossing zijn die al vanaf 10 stuks leverbaar zijn of een compleet gepersonaliseerde Digipack, eventueel uitgevoerd met spotvernis en een preeg.

Graag begeleiden wij u ook bij het ontwerpen van een cadeauverpakking en eventueel met een toonbankdisplay. Heeft u deze kennis niet in huis dan hebben wij de expertise en kennis om samen met u dat gene te ontwikkelen waar u als bedrijf, vereniging of zorgorganisatie behoefte aan heeft.

Waar aan te denken:

 • Zorg dat de display altijd in de buurt staat van de PIN automaat.
 • Houd er rekening mee dat uw ontwerp niet wegvalt in de omgeving.
 • Plaats meerdere displays in de winkel.
 • Informeer het personeel en wijs ze op de kansen die de kaart biedt.

Wij laten het ontwerpen aan u. Uw ontwerper weet precies wat u wilt om de juiste ‘toon’ te treffen. Wel kunnen wij uw ontwerper wat handige tips geven. Over een ding zijn uw ontwerper en wij het roerend eens: een goed ontworpen en geproduceerde plastic kaart is het visitekaartje van uw bedrijf. Samen komen wij daar uit.

Laat uw ontwerper contact met ons opnemen. Uw plastic kaarten worden er beter van. No limits? Ontwerpers laten zich niet graag beperken in hun creativiteit. Terecht, veel prachtige ontwerpen zouden nog in de kast liggen als naar het ‘dat kan niet’ van de drukker zou zijn geluisterd. Cardsfactory zal dan ook proberen elk ontwerp te realiseren.

Direct een offerte

Overzicht verpakkingen

DigiSmartCard mapfile klein

 

Voor het ontwerpen

 • Het materiaal
  De kleur van de ondergrond heeft invloed op het ontwerp. Anders dan bij papier is kunststof voor plastic kaarten maar in een beperkt aantal soorten te krijgen. Vraag daarom altijd een monster.
 • De afmeting
  Een plastic kaart is 85,60 x 53,98 mm. De radius van de hoeken is 3,14 mm. Houdt rekening met 3 mm rondom. Laat het ontwerp onder de magneetstrip doorlopen. Neem de stansvorm nooit op in het ontwerp.
 • Het kleurgebruik
  Standaard worden de cards gedrukt in CMYK, maar PMS-kleuren zijn ook mogelijk.
 • De minimale lijndiktes
  De kleinste lijndikte is 0,25 pnt en in diapositief 0,5 pnt.

U wilt de kaarten extra laten opvallen? Denk eens aan het gebruik van andere materialen of de toepassing van folieprint. Ook een andere vorm van de plastic kaart is soms mogelijk. Met eenvoudige middelen is vaak een verrassend effect te krijgen! Een goed ontwerp is een ontwerp dat verkoopt.